Simone Kleinsma, VanVelzen en Giovanca treden op bij 5 mei-concert

giovanca
Simone Kleinsma, VanVelzen en Giovanca treden op bij 5 mei-concert
Door Kellyvermeer op 24 februari 2020 - 13:19 Ieder jaar op 5 mei word de vrijheid gevierd in Nederland. Dat doen we onder andere met het 5 mei concert op de Amstel in Amsterdam.

Elk jaar is er een ander orkest dat het concert verzorgt en treden er ieder jaar verschillende solisten op. Dit jaar verzorgt het Metropole Orkest het concert. De solisten van dit jaar zijn Simone Kleinsma, Giovanca, Roel van Velzen, mezzosopraan Maria Fiselier, violiste Noa Wildschut en de cast van Soldaat van Oranje – De Musical.

Een paar artiesten zijn benoemd tot Ambassadeurs van de vrijheid zoals Roxeanne Hazes, Snelle en Lucas & Steve. Ambassadeur van de Vrijheid dj-trio Kris Kross Amsterdam, ISH Dance Collective en Junior Dance Company betreden ook het podium op de Amstel.

Kris Kross Amsterdam zal tijdens het concert op de Amstel ook aanwezig zijn voor een optreden. Het trio vliegt eerder die dag met een helikopter over het land om als Ambassadeur van de Vrijheid bij meerdere bevrijdingsfestivals aanwezig te zijn.Melkweg nieuwe logo

EXTRA MELKWEG SHOW VOOR TYPHOONHet was zes jaar lang stil rondom de Zwolse rapper Typhoon , dit alles heeft...

Jojo

ZANGERES JOJO MET NIEUWE TOUR LANGS PARADISO EN... De Amerikaanse zangeres JoJo brak in 2004, op 13 jarige leeftijd, uit het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.