concert: Sjors Van Der Panne Zingt Robert Long in Concertgebouw op ZATERDAG 07 AUGUSTUS 2021

ZA.
07 AUG
SJORS VAN DER PANNE ZINGT ROBERT LONG Grote Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 08 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 07 augustus 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sjors Van Der Panne Zingt Robert Long in Concertgebouw
Tickets Sjors Van Der Panne Zingt Robert Long:
za 07 aug
Concertgebouw, Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Sjors van der Panne
Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne niet weg te denken van de Nederlandse podia. In 2019 verscheen het album Altijd zo gegaan, vol eigen werk en klassiekers. Vanavond zingt hij een eerbetoon aan een van zijn jeugdhelden: Robert Long. Sinds hij in een supermarkt het nummer Beschaafde tango hoorde, is Van der Panne fan.

Eerbetoon aan Robert Long
‘Ik heb heel veel lievelingsliedjes van Robert Long’, vertelde Sjors van der Panne op Radio 5. Hij zingt ze allemaal met zijn band en gastzangers cabaretier Paul Groot en Musical Award-winnares Renée van Wegberg. Vanmorgen vloog ze nog, het bitterzoete Kalverliefde, het vileine Levenslang... maar ook Flink zijn en Het leven was lijden. ‘Die liedjes zijn voor altijd’, aldus Van der Panne.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sjors Van Der Panne Zingt Robert Long in Concertgebouw plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws