concert: Sjors Van Der Panne Zingt Robert Long in Concertgebouw op ZATERDAG 08 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sjors Van Der Panne Zingt Robert Long in Concertgebouw) verplaatst naar zaterdag 07 augustus 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
08 AUG
SJORS VAN DER PANNE ZINGT ROBERT LONG Grote Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Sjors van der Panne
Sinds zijn deelname aan The Voice of Holland is Sjors van der Panne niet weg te denken van de Nederlandse podia. In 2019 verscheen het album Altijd zo gegaan, vol eigen werk en klassiekers. Vanavond zingt hij een eerbetoon aan een van zijn jeugdhelden: Robert Long. Sinds hij in een supermarkt het nummer Beschaafde tango hoorde, is Van der Panne fan.

Eerbetoon aan Robert Long
‘Ik heb heel veel lievelingsliedjes van Robert Long’, vertelde Sjors van der Panne op Radio 5. Hij zingt ze allemaal met zijn band en gastzangers cabaretier Paul Groot en Musical Award-winnares Renée van Wegberg. Vanmorgen vloog ze nog, het bitterzoete Kalverliefde, het vileine Levenslang... maar ook Flink zijn en Het leven was lijden. ‘Die liedjes zijn voor altijd’, aldus Van der Panne.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws