concert: Dominic Seldis in Club Hart op WOENSDAG 08 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dominic Seldis in Club Hart) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 JUL
DOMINIC SELDIS 19:30 uur Club Hart, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dominic Seldis

EXTRA INFORMATIE

De CLUB HART TV studio in Amsterdam opent deze zomer haar deuren voor iedereen met een groot hart voor muziek en comedy.

In de CLUB HART TV studio zijn 100 VIP-plekken per avond beschikbaar. De tafels, zitplekken en catering in de studio zijn volledig afgestemd op de anderhalve meter regelgeving. Deze complete muzikale avond uit in de TV studio uit is natuurlijk inclusief shared dining en een mooie selectie wijn, bier en non-alcoholische drankjes.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws