Ziggo Dome gastheer van eerste editie Concert of the Year

Ziggo Dome Podium
Ziggo Dome gastheer van eerste editie Concert of the Year
Door Semberendsen op 15 januari 2024 - 11:29 Op 23 november 2024 zal de Ziggo Dome in Amsterdam het decor zijn voor de allereerste editie van Concert of the Year. Tijdens dit evenement worden de culturele hoogtepunten van 2024 in muziek, dans en theater gepresenteerd, begeleid door een groot live orkest. Wat dit evenement extra bijzonder maakt, is de betrokkenheid van het publiek. Iedereen krijgt de kans om optredens aan te dragen en zo mee te denken over de acts en artiesten die het podium zullen betreden.

Via hun website van Concert of the Year kan het publiek gedurende het jaar hun favoriete performances in theaters, concertzalen en andere podia delen. Zo groeit de line-up voor 23 november 2024 organisch, gevormd door de stem van het publiek.

Onder leiding van dirigent Dominic Seldis en met Chantal Janzen als gastvrouw, kijk je terug op de artistieke hoogtepunten je in 2024 hebben geraakt, plezier hebben gebracht en mensen verbonden hebben. Pre-registreer nu via de website om als eerste informatie te ontvangen over de start van de kaartverkoop en de samenstelling van de line-up.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Concert Of the Year in Ziggo Dome
Tickets Concert Of the Year
za 23 nov
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 52,50
Podium Victorie

WE LOVE DARK MUSIC MET O.A. AUGER, DARKER EN LA LUNE...We Love Dark Music heeft een nieuwe clubtour aangekondigd, die een...

Ziggo Dome

BANKZITTERS VIEREN 10-JARIG JUBILEUM IN 2025 MET... Na het overnemen van AFAS Live met een interactieve show vol visuele...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.