concert: Akwasi - Sankofa Tour in Paradiso

  • Akwasi
    Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Akwasi
    Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
08 AUG
AKWASI - SANKOFA TOUR Grote Zaal, 19:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Akwasi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Akwasi - Sankofa Tour in Paradiso
Tickets Akwasi - Sankofa Tour:
za 08 aug
Paradiso, Amsterdam
€ 21,00

EXTRA INFORMATIE

Akwasi Owusu Ansah (1988, Amsterdam) groeit op in de Bijlmer en Osdorp. Deze Amsterdammer met Ghanese roots heeft bewezen een creatieve duizendpoot te zijn.

Het nieuwste album van Akwasi heet Sankofa. Sankofa is een ode aan zijn Ghanese roots en is tevens opgenomen in Ghana. Met vrienden en familieleden besprak hij de cultuur, de groei en de gebruiken van het land en hoe het is om een Ghanees in het buitenland te zijn. Akwasi verwerkte dit in poëtische teksten in zowel het Nederlands, Engels als Ghanees. Muzikaal gezien liet hij zich inspireren door hiphop, jazz, soul, afrobeat en traditioneel Ghanese highlife-muziek uit de jaren ’70.

Laat Akwasi je met zijn energie en vibes meenemen op reis naar zijn roots, zodat je in jouw favoriete poppodium de Ghanese zon kan voelen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Akwasi - Sankofa Tour in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Akwasi

Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Motel Mozaique 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 7 foto's van Akwasi

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws