Winnen: 2x2 kaarten voor unieke show van Akwasi met TenTemPiés in Podium Mozaiek

Akwasi
Winnen: 2x2 kaarten voor unieke show van Akwasi met TenTemPiés in Podium Mozaiek
Door sjoertb op 14 april 2016 - 17:10 Akwasi deed tien jaar geleden mee met Puberruil en dat leverde een van de spraakmakendste afleveringen van het tv-programma op. Onlangs blikte hij daar op terug. In die tien jaar werd Akwasi bekend met hiphopformatie Zwart Licht en sloeg daarna zijn eigen weg in. Inmiddels brengt hij zijn muziek zelfs uit op zijn eigen label Neerlands Dope.Op 30 april speelt Akwasi in Podium Mozaiek in Amsterdam. Wil je daar bij zijn? Dat komt goed uit want Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show! Het feestelijke latin, rock en ska gezelschap TenTemPiés speelt die avond eenmalig met hem mee, een unieke avond dus!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Akwasi'.

Deze actie loopt t/m 20 april.festivalinfonieuwlogo

WAT GAAT ER DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP? (O.A....Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. We kunnen het...

Ane brun

NOORSE SINGER-SONGWRITER ANE BRUN NAAR... Scandinavische winters, stille landschappen en lange tochten... Binnenkort...

REACTIES

Avatar xlinett
di 26 apr 2016 00:53

xlinett Jaaaaaaaa!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.