concert: Akwasi - Sankofa Tour in TivoliVredenburg

  • Akwasi
    Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Akwasi
    Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
06 AUG
AKWASI - SANKOFA TOUR Grote Zaal, 22:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Akwasi

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 06 augustus 2020.
Dat is 4 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Akwasi Owusu Ansah (1988, Amsterdam) groeit op in de Bijlmer en Osdorp. Deze Amsterdammer met Ghanese roots heeft bewezen een creatieve duizendpoot te zijn.

Het nieuwste album van Akwasi heet Sankofa. Sankofa is een ode aan zijn Ghanese roots en is tevens opgenomen in Ghana. Met vrienden en familieleden besprak hij de cultuur, de groei en de gebruiken van het land en hoe het is om een Ghanees in het buitenland te zijn. Akwasi verwerkte dit in poëtische teksten in zowel het Nederlands, Engels als Ghanees. Muzikaal gezien liet hij zich inspireren door hiphop, jazz, soul, afrobeat en traditioneel Ghanese highlife-muziek uit de jaren ’70.

Laat Akwasi je met zijn energie en vibes meenemen op reis naar zijn roots, zodat je in jouw favoriete poppodium de Ghanese zon kan voelen.

Foto's van Akwasi

Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Akwasi te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Akwasi

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws