concert: Valkyre ft. Liv Kristine + Ann My Guard in Baroeg op ZONDAG 02 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Valkyre ft. Liv Kristine + Ann My Guard in Baroeg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
02 MEI
VALKYRE FT. LIV KRISTINE + ANN MY GUARD 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Liv Kristine Valkyre
Voorprogramma Ann My Guard
Toegang Vvk € 14,00. Entree € 15,00.

EXTRA INFORMATIE

Het Vlaamse Valkyre draait al enig tijd mee en heeft in de wereld van de sfeervolle melodieuze metal al flink naam gemaakt. Zelf omschrijven ze hun stijl als “steampunk metal”. Met een nieuw album dat op stapel staat, zal de band wat extra zieltjes winnen. Want er is een gastrol voor Liv Kristine weggelegd. Zij zingt op enkele songs van het album. Maar Valkyre neemt Liv Kristine ook mee naar Baroeg. Hier zal de Noorse engel haar stem laten gelden op de Valkyre songs. Daarnaast hoor je ook nummers van haar solo albums en van Theatre Of Tragedy.

Ann My Guard staat te boek als een Hongaarse band. Daar liggen de wortels en zangeres Eszter Anna Baumann nam in 2007 haar eerste demo’s in Hongarije op. Intussen woont ze alweer een tijdje in Nederland. Hoewel we hier talloze female fronted gothic metalbands hebben, klinkt Ann My Guard gelukkig niet als een kloon. Je moet bij deze band meer richting Evanescence denken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Liv Kristine, Valkyre, Ann My Guard

Foto Liv Kristine te M'era Luna 2006
 
Bekijk alle 1 foto's van Liv Kristine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen