Winnen: 2x2 kaarten voor Noorse metalzangeres Liv Kristine in P60

Liv Kristine
Winnen: 2x2 kaarten voor Noorse metalzangeres Liv Kristine in P60
Door sjoertb op 07 december 2015 - 16:30 De Noorse Liv Kristine begon haar carrière bij de metalband Theatre of Tragedy en tegenwoordig is ze de zangeres van de symfonische metalband Leaves' Eyes. Ondertussen houdt ze af en toe een solotour en deze brengt haar volgende week, op 16 december, naar P60 in Amstelveen. Met haar nominatie voor een Grammy Award, een half miljoen verkochte platen met Theatre of Tragedy, en tours over de hele wereld behoort ze tot de grootsten van de huidige heavy metal-scene.

Als support neemt ze de Nederlandse female-fronted metalband End of the Dream mee. Wil jij hier bij zijn? Lees dan snel verder: Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Liv Kristine in P60 op 16 december!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Liv Kristine'.

Deze actie loopt t/m 13 december.eagles of death metal goed

EAGLES OF DEATH METAL VANAVOND MET U2 OP HET PODIUM...Het was al een beetje aangekondigd . Het werd alleen niet zondag, maar...

Daniel Romano

DANIEL ROMANO IN 2016 NAAR NEDERLAND De country singer-songwriter Daniel Romano komt in juni naar Nederland voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.