concert: Pixies in Melkweg

  • Pixies
    Pixies - 6/10 - Paradiso
    © Gertjan van der Loo
  • Pixies
    Pixies - 6/10 - Paradiso
    © Gertjan van der Loo
DO.
26 AUG
PIXIES Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Pixies

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 25 augustus 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 26 augustus 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pixies in Melkweg
Tickets Pixies:
do 26 aug
Melkweg, Amsterdam
€ 46,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met hun hoekige alternatieve rocksound waren Pixies een van de meest invloedrijke en vooruitstrevende rock bands van eind jaren 80. Ze stonden aan de wieg van een muzikale evolutie naar stromingen als grunge en Brit-rock. De band die werd gevormd door zanger Black Francis en bassiste Kim Deal zorgt voor een ware underground sensatie en met hun iconische geluid was Pixies een inspiratiebron voor bands als Nirvana, Pearl Jam en Radiohead. Toch besloot de band na het uitbrengen van de klassieke albums ‘Doolittle’, ‘Surfer Rosa’ en ‘Bossanova’ begin jaren 90 de handdoek in de ring te gooien.

In 2004 komt de groep weer bij elkaar in de originele bezetting voor een uitverkochte reünietour en bleef over de jaren regelmatig optreden. Tijdens hun allereerste Europese tour in 1988 stond Pixies al in Melkweg en Maandag 24 en dinsdag 25 augustus komt band dan eindelijk weer terug.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pixies in Melkweg plaatsvindt.

Foto's van Pixies

Foto Pixies te Pixies - 04/10 - 013 Foto Pixies te Pinkpop 2004 za/zo Foto Pixies te The Pixies - 27/11 - HMH Foto Pixies te Paléo Festival 2017 Foto Pixies te Paléo Festival 2017 Foto Pixies te Pixies - 04/10 - 013
 
Bekijk alle 51 foto's van Pixies

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws