concert: ZO! Gospel Choir in Paradiso op ZONDAG 04 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • ZO! Gospel Choir
    De Wereld Draait Buiten 2014
    © Irwan Notosoetarso
  • ZO! Gospel Choir
    De Wereld Draait Buiten 2014
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (ZO! Gospel Choir in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
04 APR
ZO! GOSPEL CHOIR Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma ZO! Gospel Choir

EXTRA INFORMATIE

Het afgelopen decennium heeft ZO! Gospel Choir in Nederland gezorgd voor een ware gospelrevolutie. Nu zijn ZO! Gospel Choir, Berget Lewis en Shirma Rouse weer terug in Paradiso. Na drie uitverkochte concerten in 2014, 2015 en 2018, is Paradiso dan ook de plek bij uitstek om het 10-jarig jubileum te vieren.
Het '10 Years Best Gospel' concert' geeft de fans en liefhebbers alles en nog veel meer van wat er muzikaal mogelijk is op het gebied van gospel soul en r&b. Net als de voorgaande edities wordt er ook nu weer een full entertainment show met top performances, prachtige vocalen en soulvolle harmonieën aangeboden onder begeleiding van een zeskoppige all star band. 'Gospel & Soul Queens' Shirma Rouse en Berget Lewis maken de line-up compleet!

Foto's van ZO! Gospel Choir

Foto ZO! Gospel Choir te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto ZO! Gospel Choir te NN North Sea Jazz 2022 - zondag Foto ZO! Gospel Choir te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto ZO! Gospel Choir te NN North Sea Jazz 2022 - zondag Foto ZO! Gospel Choir te NN North Sea Jazz 2022 - zondag Foto ZO! Gospel Choir te NN North Sea Jazz 2022 - zondag
 
Bekijk alle 10 foto's van ZO! Gospel Choir

Gerelateerd nieuws