concert: Billy Bragg in Tolhuistuin op ZATERDAG 17 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Billy Bragg in Tolhuistuin) verplaatst naar zondag 22 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
17 APR
BILLY BRAGG Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Billy Bragg

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 27 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 17 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Billy Bragg, de maatschappijkritische Brit, schrijft sinds begin jaren ’80 geestige, romantische liedjes over het leven en de liefde, afgewisseld met actuele protestnummers. Zijn repertoire beweegt zich op de grens van folk en punk en hij laat zich graag inspireren door The Clash, Woody Guthrie en Bob Dylan. In de jaren tachtig was hij in het Engeland van Thatcher één van de stemmen van socialisme met nummers als ‘A New England’, ‘The Milkman of Humand Kindness’ en ‘The Man with the Iron Mask’. In zijn akoestische punkliedjes probeert hij de tijdsgeest te vatten zonder er zwaarmoedig bij te worden.

Op 25, 26 en 27 september komt hij naar Paradiso Noord voor drie unieke optredens. Op deze derde en laatste avond voert Bragg liedjes op van zijn tweede drie albums; ‘Workers Playtime’ (1988), de popklassieker ‘Don’t Try This At Home’ (1991) en het back-to-basics ‘William Bloke’.

Gerelateerd nieuws