Optredens Billy Bragg in Paradiso Noord verplaatst naar april

Billy Bragg
Optredens Billy Bragg in Paradiso Noord verplaatst naar april
Door Cartman91 op 20 mei 2020 - 15:17 De Britse muzikant en zanger Billy Bragg maakt al sinds de jaren 80 maatschappijkritische muziek. Vooral in het Engeland van Margaret Thatcher werd hij bekend met de nummers A New England, The Man With The Iron Mask en The Milkman of Human Kindness. Zijn stijl is te kenmerken als akoestische punk.

In september zou hij maar liefst drie keer in Paradiso Noord staan, maar door het Coronavirus zijn deze shows uitgesteld. De nieuwe data zijn:

15/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (tickets)
16/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (tickets)
17/04 - Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (tickets)

Reeds gekochte kaarten blijven geldig, mocht de nieuwe datum niet schikken dan kan je je kaartje retourneren in ruil voor een voucher. Ook kan je je geld terugvragen. Uiteraard kan je ook kaarten kopen, deze kosten 34 euro per stuk. Je kan ook een passe-partout aanschaffen, deze geeft je alle drie de dagen toegang tot de concerten.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTheWeekndnws

THE WEEKND KONDIGT NIEUWE TOURDATA VOOR NEDERLAND EN...Canadese zanger The Weeknd kondigt zijn nieuwe tourdata aan voor Nederland...

Hedon

TRICKLEBOLT EERSTE NEDERLANDSE BAND DIE DRIVE-IN... In februari stond Tricklebolt nog in de grote zaal van Hedon, niet wetende...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 21 mei 2020 00:00

skabuoy Misschien wel toepasselijk om te vermelden dat hij elk van de drie avonden andere albums uit zijn oeuvre in de spotlights zou/zal zetten, een soort vogelvlucht door zijn carrière. Dus met een passe-partout zie je drie verschillende concerten.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.