Billy Bragg in september drie keer in Paradiso Noord

Billy Bragg
Billy Bragg in september drie keer in Paradiso Noord
Door johnnyd op 28 januari 2020 - 11:59 De Britse singer-songwriter Billy Bragg resideert op 25, 26 en 27 september drie avonden in Paradiso Noord. De avonden zullen muzikaal deels anders worden ingevuld. De voorverkoop voor de concerten begint vrijdag 31 januari om 10.00 uur.

De maatschappijkritische Billy Bragg schrijft sinds begin jaren ’80 geestige en romantische liedjes over het leven en de liefde, afgewisseld met actuele protestnummers. Zijn repertoire beweegt zich op de grens van folk en punk en hij laat zich inspireren door The Clash, Woody Guthrie en Bob Dylan.

Tijdens de eerste twee Paradiso-shows speelt Bragg eerst een selectie uit zijn ruim 35-jarige carrière. Vervolgens concentreert hij zich op materiaal van zijn eerste drie albums:‘Life’s A Riot With Spy Vs Spy’(1983), ‘Brewing Up With Billy Bragg’ (1984) en ‘Talking With The Taxman About Poetry’ (1986). Op de derde en laatste avond zoomt hij in op de albums ‘Workers Playtime’ (1988), ‘Don’t Try This At Home’(1991) ‘William Bloke’ (1996).

Alle concerten gaan vrijdag 31 januari om 10.00 uur in de verkoop.

Voor een ticket voor 25 september kun je hier terecht.
Voor een ticket voor 26 september moet je hier zijn.
Een ticket voor het concert op 27 september kun je hier kopen.

Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBTS-dna-video16

K-POP GROEP BTS OP 8 JULI NAAR DE KUIP IN ROTTERDAMMojo maakte vandaag bekend dat het Zuid-Koreaanse BTS op 8 juli voor een...

Rivierenhof

WHISPERING SONS, CLOUSEAU, STEF KAMIL CARLENS EN... In het Vlaamse Openluchttheater Rivierenhof bij Deurne zijn deze zomer weer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.