concert: Pitou in De Roode Bioscoop op DINSDAG 06 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pitou
    Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Pitou
    Festival The Brave 2015
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pitou in De Roode Bioscoop) verplaatst naar donderdag 29 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
06 OKT
PITOU 20:30 uur De Roode Bioscoop, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Pitou

EXTRA INFORMATIE

Pitou maakt melancholieke folk, geïnspireerd door de melodieën van Joni Mitchell, de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares. De Amsterdamse singer-songwriter brak in 2016 door met haar debuut-EP 'Pitou'. Vanaf dat moment ging het hard: zo speelde ze op toonaangevende festivals als The Great Escape, Best Kept Secret en Into The Great Wide Open en bracht ze haar tweede, goed ontvangen EP 'I Fall Asleep So Fast' uit. Er staat ons ongetwijfeld nog veel moois te wachten in de toekomst, want het aankomende jaar gaat Pitou op tour met M Ward door de Verenigde Staten, legt ze de laatste hand aan een nieuw album én mogen we haar verwelkomen voor een bijzonder, intiem en volledig onversterkt optreden in De Roode Bioscoop. Ze zal hierbij tevens een aantal gastzangers uitnodigen op het podium.

Foto's van Pitou

Foto Pitou te Pitou 13/05 Bitterzoet Foto Pitou te Pitou 13/05 Bitterzoet Foto Pitou te Patrick Watson - 09/03 - TivoliVredenburg Foto Pitou te Motel Mozaique 2017 - Vrijdag Foto Pitou te Festival The Brave 2015 Foto Pitou te Festival The Brave 2015
 
Bekijk alle 28 foto's van Pitou

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws