concert: Fata Boom in EKKO

  • Fata Boom
    Popronde Hengelo 2017
    © Tineke Klamer
  • Fata Boom
    Popronde Rotterdam 2017
    © Anja de Bruijn
ZA.
10 OKT
FATA BOOM 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Fata Boom
Toegang 9,50 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

ONE-OF-A-KIND-MIX VAN TRIPPY ELECTRO HIPHOP.

Een grote aaneengeregen glitterjas, zo zou je de stijl van FATA BOOM in couture kunnen omschrijven. Classic triphop breaks, electro-elementen die het geheel naar de dansvloer verslepen en raps met flink wat attitude om het af te maken. De one-of-a-kind mix van het bovenstaande en nog veel meer muzikale elementen uit andere werelden maken van FATA BOOM een even enigmatische als aanstekelijke act. Dat hun Double Rum Cola een uitstekende party banger is, bewees de film Booksmart wel, waar het nummer in te horen was. FATA BOOM zet haar volgende stappen, werkt toe naar nieuw materiaal, en start met een frisse lei een nieuwe tournee. Zie je in mei op de dansvloer!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fata Boom in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Fata Boom

Foto Fata Boom te Vestrock 2019 Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017 Foto Fata Boom te Central Park 2019 Foto Fata Boom te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Fata Boom te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017
 
Bekijk alle 46 foto's van Fata Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws