concert: Joan Shelley in Merleyn

ZA.
05 SEP
JOAN SHELLEY 21:45 uur Merleyn, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Joan Shelley

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 05 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 05 september 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joan Shelley in Merleyn
Tickets Joan Shelley:
za 05 sep
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De muziek van de uit Louisville, Kentucky afkomstige Joan Shelley is sterk beïnvloed door de ‘West Coast folk-scene’ uit de late jaren ’60. Ook laat Shelley zich inspireren door de ‘oude muziek’ uit Ierland, Schotland en Engeland. Haar nummers en gitaarspel getuigen van een buitengewoon vakmanschap. Dat vertaalt zich in enkele prachtige albums die terecht zijn overstelpt met lovende kritieken door vakbladen/pers als Uncut, Mojo, Stereogum en Pitchfork.

De stem van Joan in combinatie met het subtiele instrumentarium is bepalend voor het excentrieke maar bijzondere geluid.

Shelley speelde in haar thuisland veel samen met ‘vrienden’ als Jake Xerxes Fussell, Bonnie “Prince” Billy, en Michael Hurley en ze toerde reeds met Wilco, Andrew Bird en Richard Thompson. Absolute aanrader voor liefhebbers van Alela Diana, Emmylou Harris en Townes Van Zandt en eerder genoemde acts.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joan Shelley in Merleyn plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan