concert: Joan Shelley in Merleyn op DINSDAG 01 JUNI 2021

DI.
01 JUN
JOAN SHELLEY 20:30 uur Merleyn, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Joan Shelley
Voorprogramma James Elkington

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 05 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 01 juni 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Joan Shelley in Merleyn
Tickets Joan Shelley:
di 01 jun
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De muziek van de uit Louisville, Kentucky afkomstige Joan Shelley is sterk beïnvloed door de ‘West Coast folk-scene’ uit de late jaren ’60. Ook laat Shelley zich inspireren door de ‘oude muziek’ uit Ierland, Schotland en Engeland. Haar nummers en gitaarspel getuigen van een buitengewoon vakmanschap. Dat vertaalt zich in enkele prachtige albums die terecht zijn overstelpt met lovende kritieken door vakbladen/pers als Uncut, Mojo, Stereogum en Pitchfork.

De stem van Joan in combinatie met het subtiele instrumentarium is bepalend voor het excentrieke maar bijzondere geluid.

Shelley speelde in haar thuisland veel samen met ‘vrienden’ als Jake Xerxes Fussell, Bonnie “Prince” Billy, en Michael Hurley en ze toerde reeds met Wilco, Andrew Bird en Richard Thompson. Absolute aanrader voor liefhebbers van Alela Diana, Emmylou Harris en Townes Van Zandt en eerder genoemde acts.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Joan Shelley in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van James Elkington

Foto James Elkington te Motel Mozaïque 2018 Foto James Elkington te Motel Mozaïque 2018 Foto James Elkington te Motel Mozaïque 2018
 
Bekijk alle 3 foto's van James Elkington

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals