concert: Roosbeef in Doornroosje op WOENSDAG 23 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Roosbeef in Doornroosje) verplaatst naar zaterdag 10 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
23 SEP
ROOSBEEF 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Roosbeef

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 10 april 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 23 september 2020.

EXTRA INFORMATIE

Roosbeef is terug na een periode van twee jaar in Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’, het vierde studioalbum van Roosbeef, is terugkomen voor Roos Rebergen ook echt thuiskomen.

Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daarnaast ook meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’een weerklank vinden. Intussen belandde Roos terug in Antwerpen. Ze raapte haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly),maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (ZitaSwoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en toetsen.

Foto's van Roosbeef

Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Roosbeef te Into The Great Wide Open 2011 Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Roosbeef - 04/11 - Burgerweeshuis Foto Roosbeef te Roosbeef - 04/11 - Burgerweeshuis Foto Roosbeef te Roosbeef - 02/02 - Gigant
 
Bekijk alle 106 foto's van Roosbeef

Gerelateerd nieuws