concert: Roosbeef in Doornroosje

  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013
  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
VR.
10 APR
ROOSBEEF 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
HOOFDPROGRAMMA Roosbeef
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Roosbeef in Doornroosje
Tickets Roosbeef:
vr 10 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Roosbeef is terug na een periode van twee jaar in Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’, het vierde studioalbum van Roosbeef, is terugkomen voor Roos Rebergen ook echt thuiskomen.

Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daarnaast ook meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’een weerklank vinden. Intussen belandde Roos terug in Antwerpen. Ze raapte haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly),maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (ZitaSwoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en toetsen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Roosbeef

Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Roosbeef te Roosbeef - 18/02 - Paradiso Foto Roosbeef te Roosbeef - 1/3 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 1/3 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Roosbeef - 1/3 - 013
 
Bekijk alle 77 foto's van Roosbeef

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN