concert: Roosbeef in Stadsschouwburg Nijmegen

  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013
  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
ZA.
10 OKT
ROOSBEEF Theaterzaal, 20:00 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Roosbeef

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 23 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 10 oktober 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Roosbeef in Stadsschouwburg Nijmegen
Tickets Roosbeef:
za 10 okt
Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
€ 15,50

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Roosbeef is terug na een periode van twee jaar in Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’, het vierde studioalbum van Roosbeef, is terugkomen voor Roos Rebergen ook echt thuiskomen.

Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daarnaast ook meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’een weerklank vinden. Intussen belandde Roos terug in Antwerpen. Ze raapte haar band terug bijeen, met als nieuwe aanwinst Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly),maar nog altijd met Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) op drums en Tom Pintens (ZitaSwoon, Het Zesde Metaal) op gitaar en toetsen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Nijmegen in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roosbeef in Stadsschouwburg Nijmegen plaatsvindt.

Foto's van Roosbeef

Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Roosbeef - 1/3 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 18/02 - Paradiso Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Roosbeef - 17/2 - Paradiso Foto Roosbeef te Roosbeef - 19/10 - 013
 
Bekijk alle 77 foto's van Roosbeef

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws