concert: Darlyn in Café Wilhelmina

  • Darlyn
    Darlyn - 04/05 - Paradiso
    © Andrea Roell
  • Darlyn
    Breda Barst 2017
    © Marc de Jong
VR.
20 NOV
DARLYN 20:00 uur Café Wilhelmina, Eindhoven (door: Effenaar )
2020
Hoofdprogramma Darlyn

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 14 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 20 november 2020.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Darlyn in Café Wilhelmina
Tickets Darlyn:
vr 20 nov
Café Wilhelmina, Eindhoven
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse rootspopband Darlyn liet in 2016 voor het eerst van zich horen met het nummer Stepping Stone, dat viral ging op Spotify en Darlyn naar De Wereld Draait Door bracht. De zeskoppige formatie liet zich door dit instant succes echter niet het hoofd op hol brengen en heeft sinds die tijd in hun eigen tempo gewerkt aan het bandgeluid. Dat is iets rauwer en dynamischer geworden dan in de begintijd, met meer groove, hier en daar wat elektronica en een diepe buiging naar de platenkasten van hun ouders uit de jaren ‘60 en ’70. Gebleven is de heerlijk heldere stem van frontvrouw Diwa Meijman. Verwacht vanavond veel nieuw werk, want Darlyns debuutalbum komt begin 2020. Afgelopen tijd kon je al kennis maken met de eerste songs van het aankomende debuutalbum van Darlyn. Met Show You The Right Way en Fuel The Fire was de band veelvuldig te horen op NPO Radio2 en 3FM. Daarnaast spatte de band van de beeldbuis bij DWDD.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Café Wilhelmina in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Darlyn in Café Wilhelmina plaatsvindt.

Foto's van Darlyn

Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Zwarte Cross 2018 - Zaterdag Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso Foto Darlyn te Zwarte Cross 2018 - Zaterdag Foto Darlyn te Breda Barst 2017 Foto Darlyn te Darlyn - 04/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 19 foto's van Darlyn

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws