Darlyn clubtour 'Roll With The Punches' in oktober

review: Darlyn - 04/05 - Paradiso Darlyn
Darlyn clubtour 'Roll With The Punches' in oktober
Door kimvanderzon op 12 april 2023 - 11:32 Darlyn heeft de clubtour 'Roll With The Punches' aangekondigd. In oktober zijn er 5 shows.

Ruim zes jaar geleden begon Darlyn met het componeren van hun eerste nummers. Beïnvloed door de Amsterdamse en Rotterdamse muziekscene en met een voorkeur voor muziek uit de vroege jaren 70 wist Darlyn direct een goede balans te vinden tussen roots- en moderne popmuziek. Tijdens optredens op 'Noorderslag', Ribs & Blues en Zwarte Cross maakte de band indruk met hun verhelderende nummers. Soms groovy en swingend, soms intiem en klein of stomend en rockend. De pakkende songs en het muzikale vakmanschap van de band, vormen de basis waarop Diwa Meijman kan schitteren. Als stralende frontvrouw met een veelzijdige stem is zij de blikvanger van de band. Met speelse eenvoud zingt ze over angsten, dromen en natuurlijk de liefde. Haar woorden zetten de luisteraar aan het denken maar geven ook ruimte voor eigen interpretatie.

Zo ook op de nieuwe single ‘Night and Day’. Diwa reflecteert op een onstabiele relatie waarin haar partner twee gezichten heeft. Toch voelt de track vrolijk en krachtig, de perfecte song om een nieuw hoofdstuk in te luiden waarbij oud zeer achtergelaten wordt.

De concerten:
15-10-2023 - Darlyn - Paradiso, Amsterdam (tickets)
19-10-2023 - Darlyn - Luxor Live, Arnhem (tickets)
25-10-2023 - Darlyn - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
27-10-2023 - Darlyn - Hedon, Zwolle (tickets)
28-10-2023 - Darlyn - Café Wilhelmina, Eindhoven (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 14 april om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 14 en 17 euro.

open kaart full screen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Racoon

NIEUWE THEATERTOUR VOOR ZEEUWSE BAND RACOONDe Zeeuwse band Racoon heeft een nieuwe theatertour aangekondigd. " Van...

Perturbator

PERTURBATOR EN CARPENTER BRUT MET EXCLUSIEVE NL-SHOW... De Franse synthwave acts Perturbator en Carpenter Brut geven op 19...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.