concert: Tove Lo - Sunshine Kitty Tour in Paradiso

  • Tove Lo
    Lowlands 2015 - vrijdag
    © Arend Jan Hermsen
  • Tove Lo
    Lowlands 2015 - vrijdag
    © Arend Jan Hermsen
WO.
09 SEP
TOVE LO - SUNSHINE KITTY TOUR Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Tove Lo
Voorprogramma Millie Turner

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 17 maart 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 09 september 2020.

Concert uitverkocht
Tove Lo - Sunshine Kitty Tour in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 09 sep
Tove Lo
Paradiso, Amsterdam
€ 32,00

Tickets op Ticketswap

EXTRA INFORMATIE

De Stockholmse zangeres en songschrijver Tove Lo maakt aanstekelijke, elektronische pop en is niet bang om buiten de gebaande paden te treden. In haar goudeerlijke nummers strijdt ze voor gelijke rechten en seksuele vrijheid, verpakt in teksten over seks, feestjes, verbroken relaties en hartenleed. Tove brak in 2014 door met de remix van haar track ‘Habits (Stay High)’, die in Nederland de nummer 1 positie van de Top 40 wist te bereiken. Dat Tove Lo een neusje heeft voor het schrijven van hits, bewees ze met opvolgers ‘Talking Body’, ‘Cool Girl’ en ‘Heroes (We Could Be)’ met Alesso, en diverse nummers die ze schreef voor Years & Years, Lorde en Ellie Goulding. In maart brengt Tove haar, zoals ze haar muziek zelf het liefst omschrijft, ‘Dirty Pop’, in het kader van haar ‘Sunshine Kitty Tour’ voor het eerst naar Paradiso. Haar gelijknamige nieuwe album verschijnt op 20 september.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tove Lo - Sunshine Kitty Tour in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Tove Lo, Millie Turner

Foto Tove Lo te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Tove Lo te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Tove Lo te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Tove Lo te Tove Lo - 08/03 - Melkweg Foto Tove Lo te Sziget 2019 - vrijdag Foto Tove Lo te Tove Lo - 08/03 - Melkweg
 
Bekijk alle 31 foto's van Tove Lo

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws