Tove Lo in juni met Dirt Femme Tour naar Brussel

Tove Lo
Tove Lo in juni met Dirt Femme Tour naar Brussel
Door tessamaria op 09 februari 2023 - 09:40 De Zweedse zangeres Tove Lo heeft bekendgemaakt om op maandag 19 juni een show te geven in Brussel. Ze zal met een show, die onderdeel uitmaakt van de Dirt Femme Tour, in Ancienne Belgique optreden.

In 2014 brak de zangeres door met haar debuutalbum 'Queen of the Clouds'. Hits zoals 'Habits (Stay High)' en 'Talking Body' staan op dit album. Met de nummers 'Talking Body', 'Don't Say Goodbye', 'Cool Girl'. ontvangt ze nomitaties en valt ze ook met haar neus in de prijzen. Ze werkt aan de lopende band samen met grote namen in de industrie zoals Katy Perry, Ellie Goulding, Muse, Martin Garrix, Nick Jonas en Zara Larsson.

Vandaag de dag is Tove Lo terug met haar nieuwe album 'Dirt Femme'. Dit album kwam op 14 oktober 2022 uit en is ook het eerste album wat ze onafhankelijk uitbrengt. Het nieuwe project verschijnt namelijk op haar eigen label ‘Pretty Swede Records’.

Het concert:
19-06-2023 - Tove Lo - Ancienne Belgique, Brussel (tickets)

Zou jij graag naar Tove Lo in Brussel willen? Dan heb je de mogelijkheid om vanaf vrijdag 10 februari kaartjes te kopen. De voorverkoop begint om 10:00 uur. Tickets kosten je €32,00,-.

Afgelopen november zou de Scandinavische artiest al voet zetten op Belgische bodem maar ze heeft deze shows helaas moeten annuleren. Nu wordt het dus dubbel genieten bij de langverwachte show. Naast de show in Ancienne Belgique bezoekt, Tove Lo wiens echte naam Tove Ebba Elsa Nilsson luidt, ook verschillende festivals in Europa. Ze speelt op Pinkpop, het Deense festival Roskilde, het Noorse PiPfest en ze staat op Rock en Seine in Parijs.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Janne Schra

JANNE SCHRA OP TOUR MET NIEUW ALBUM 'THE ❤️ IS... Janne Schra gaat vanaf mei weer langs de poppodia. Zeven nieuwe shows zijn...

Fall Out Boy

EUROPESE TOURNEE FALL OUT BOY IN OKTOBER LANGS... Na de spectaculaire start van hun Amerikaanse tournee, waarbij de band de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.