concert: Tove Lo - Sunshine Kitty Tour in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tove Lo
    Lowlands 2015 - vrijdag
    © Arend Jan Hermsen
  • Tove Lo
    Lowlands 2015 - vrijdag
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tove Lo - Sunshine Kitty Tour in Paradiso) verplaatst naar woensdag 09 september 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
17 MRT
TOVE LO - SUNSHINE KITTY TOUR Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Tove Lo
Voorprogramma Millie Turner
Concert uitverkocht
Tove Lo - Sunshine Kitty Tour in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De Stockholmse zangeres en songschrijver Tove Lo maakt aanstekelijke, elektronische pop en is niet bang om buiten de gebaande paden te treden. In haar goudeerlijke nummers strijdt ze voor gelijke rechten en seksuele vrijheid, verpakt in teksten over seks, feestjes, verbroken relaties en hartenleed. Tove brak in 2014 door met de remix van haar track ‘Habits (Stay High)’, die in Nederland de nummer 1 positie van de Top 40 wist te bereiken. Dat Tove Lo een neusje heeft voor het schrijven van hits, bewees ze met opvolgers ‘Talking Body’, ‘Cool Girl’ en ‘Heroes (We Could Be)’ met Alesso, en diverse nummers die ze schreef voor Years & Years, Lorde en Ellie Goulding. In maart brengt Tove haar, zoals ze haar muziek zelf het liefst omschrijft, ‘Dirty Pop’, in het kader van haar ‘Sunshine Kitty Tour’ voor het eerst naar Paradiso. Haar gelijknamige nieuwe album verschijnt op 20 september.

Foto's van Tove Lo, Millie Turner

Foto Tove Lo te Tove Lo - 08/03 - Melkweg Foto Tove Lo te Tove Lo - 08/03 - Melkweg Foto Tove Lo te Sziget 2019 - vrijdag Foto Tove Lo te Lowlands 2017 - Zaterdag Foto Tove Lo te Sziget 2019 - vrijdag Foto Tove Lo te Tove Lo - 08/03 - Melkweg
 
Bekijk alle 31 foto's van Tove Lo

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest