concert: Maria Mena in Doornroosje op DINSDAG 15 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Maria Mena
    Maria Mena - 26/11 - Tivoli
    © Rinse Fokkema
  • Maria Mena
    Maria Mena - 26/11 - Tivoli
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maria Mena in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
15 DEC
MARIA MENA Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Maria Mena
Toegang 46

EXTRA INFORMATIE

De Noorse singer-songwriter Maria Mena weet sinds haar wereldwijde doorbraak in 2006 de luisteraars te ontroeren met mooie persoonlijke nummers. Ze scoorde hits met ‘Just Hold Me’ en ‘All This Time’.

Maria Mena is 11 jaar als ze naast haar vader in een stadsbus zit en een melodie neuriet. Haar vader vraagt zich af welk nummer dit is. Verbaasd en enthousiast is hij wanneer Maria hem verteld dat ze het zelf heeft verzonnen. De twee besluiten later een demo op te nemen van het nummer, getiteld ‘My Lullaby’. Het wordt uiteindelijk een grote hit in Noorwegen.

Dat Mena verre van een standaard popzangeres is, blijkt wel uit de manier waarop ze haar liefdesperikelen en moeilijke thema’s als eetstoornissen beschrijft. Dat alles doet ze met een prachtige stem. De melancholische nummers grijpen je vast en geven je een kijkje in haar leven; soms vrolijk, meestal donker. “Wees niet bang voor je donkere kant, die kan heel inspirerend zijn.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Maria Mena

Foto Maria Mena te Maria Mena - 04/11 - TivoliVredenburg Foto Maria Mena te Songbird Festival 2015 - Zaterdag Foto Maria Mena te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Maria Mena te Songbird Festival 2015 - Zaterdag Foto Maria Mena te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Maria Mena te Maria Mena - 12/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 127 foto's van Maria Mena

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan