concert: Maria Mena in Doornroosje op DINSDAG 14 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Maria Mena
    Maria Mena - 27/11 - Effenaar
    © Bianca Stommel
  • Maria Mena
    Maria Mena - 26/11 - Tivoli
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Maria Mena in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
14 DEC
MARIA MENA Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Maria Mena

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 15 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 14 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

De Noorse singer-songwriter Maria Mena weet sinds haar wereldwijde doorbraak in 2006 de luisteraars te ontroeren met mooie persoonlijke nummers. Ze scoorde hits met ‘Just Hold Me’ en ‘All This Time’.

Maria Mena is 11 jaar als ze naast haar vader in een stadsbus zit en een melodie neuriet. Haar vader vraagt zich af welk nummer dit is. Verbaasd en enthousiast is hij wanneer Maria hem verteld dat ze het zelf heeft verzonnen. De twee besluiten later een demo op te nemen van het nummer, getiteld ‘My Lullaby’. Het wordt uiteindelijk een grote hit in Noorwegen.

Dat Mena verre van een standaard popzangeres is, blijkt wel uit de manier waarop ze haar liefdesperikelen en moeilijke thema’s als eetstoornissen beschrijft. Dat alles doet ze met een prachtige stem. De melancholische nummers grijpen je vast en geven je een kijkje in haar leven; soms vrolijk, meestal donker. “Wees niet bang voor je donkere kant, die kan heel inspirerend zijn.”

Foto's van Maria Mena

Foto Maria Mena te Pinkpop 2007 Foto Maria Mena te Maria Mena - 26/11 - Tivoli Foto Maria Mena te Maria Mena - 1/3 - Effenaar Foto Maria Mena te Maria Mena - 1/3 - Effenaar Foto Maria Mena te Maria Mena - 12/12 - Paradiso Foto Maria Mena te Maria Mena - 26/11 - Tivoli
 
Bekijk alle 127 foto's van Maria Mena

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws