concert: Maria Mena in Doornroosje op DINSDAG 14 DECEMBER 2021

  • Maria Mena
    Maria Mena - 26/11 - Tivoli
    © Rinse Fokkema
  • Maria Mena
    Maria Mena - 27/11 - Effenaar
    © Bianca Stommel
DI.
14 DEC
MARIA MENA Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Maria Mena

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 15 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 14 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Maria Mena in Doornroosje
Tickets Maria Mena:
di 14 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 46,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Noorse singer-songwriter Maria Mena weet sinds haar wereldwijde doorbraak in 2006 de luisteraars te ontroeren met mooie persoonlijke nummers. Ze scoorde hits met ‘Just Hold Me’ en ‘All This Time’.

Maria Mena is 11 jaar als ze naast haar vader in een stadsbus zit en een melodie neuriet. Haar vader vraagt zich af welk nummer dit is. Verbaasd en enthousiast is hij wanneer Maria hem verteld dat ze het zelf heeft verzonnen. De twee besluiten later een demo op te nemen van het nummer, getiteld ‘My Lullaby’. Het wordt uiteindelijk een grote hit in Noorwegen.

Dat Mena verre van een standaard popzangeres is, blijkt wel uit de manier waarop ze haar liefdesperikelen en moeilijke thema’s als eetstoornissen beschrijft. Dat alles doet ze met een prachtige stem. De melancholische nummers grijpen je vast en geven je een kijkje in haar leven; soms vrolijk, meestal donker. “Wees niet bang voor je donkere kant, die kan heel inspirerend zijn.”

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 13 maart 2020 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Maria Mena in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Maria Mena

Foto Maria Mena te Maria Mena - 12/12 - Paradiso Foto Maria Mena te Maria Mena - 15/3 - Tivoli Foto Maria Mena te Maria Mena - 4/11 - Paradiso Foto Maria Mena te Pinkpop 2009 Foto Maria Mena te Songbird Festival 2015 - Zaterdag Foto Maria Mena te Maria Mena - 4/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 127 foto's van Maria Mena

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan