concert: Rowwen Heze in Theater aan het Vrijthof (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rowwen Heze
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • Rowwen Heze
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rowwen Heze in Theater aan het Vrijthof) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
ROWWEN HEZE Papyruszaal, 19:30 uur Theater aan het Vrijthof, Maastricht
2020
Hoofdprogramma Rowwen Heze
Concert uitverkocht
Rowwen Heze in Theater aan het Vrijthof is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Laat je opnieuw verrassen door deze Limburgse band. Niet voor niets staan zij als al bijna 35 jaar met veel succes op het podium.

Schrijven, arrangeren en live spelen, drie dingen die nodig zijn om ’n lied te laten leven. Rowwen Hèze neemt je mee op een vlucht door het repertoire; van toen, van nu, van rustig en row. Over het ontstaan van ’n melodie en waar de inspiratie voor ’n tekst vandaan komt; ’n gemiste trein, ’n regenboog en dan op een goede dag is het lied geboren. Het wordt aangekleed door de muzikanten en komt pas echt tot leven tijdens ‘n optreden. De karavaan trekt door het land vol met liedjes die niet nieuw willen klinken en daarom nooit oud zullen zijn.

Foto's van Rowwen Heze

Foto Rowwen Heze te Bospop 2013 Foto Rowwen Heze te Pop on Top 2016 Foto Rowwen Heze te Brabant Open Air 2012 Foto Rowwen Heze te Appelpop 2006 Foto Rowwen Heze te Tuckerville 2019 Foto Rowwen Heze te Appelpop 2019
 
Bekijk alle 77 foto's van Rowwen Heze

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws