concert: Trevor Hall in Tolhuistuin op DONDERDAG 20 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Trevor Hall in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
20 AUG
TREVOR HALL Club, 20:00 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Trevor Hall
Voorprogramma Satsang

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter Trevor Hall uit South Carolina mixt roots met folkmuziek en nam op zijn zestiende al zijn eerste album op. De muzikant is naar eigen zeggen geïnspireerd door India, yoga en meditatie, waardoor zijn nummers doordrenkt zijn van Oosterse mystiek en spiritualiteit. Hij werkte samen met artiesten als Steel Pulse, Michael Franti en Ziggy Marley en bouwde hiermee een nog steeds groeiende fanbase op. Tijdens zijn shows collecteert hij tevens donaties voor educatie voor kinderen in India.

Gerelateerd nieuws