concert: JP Cooper in TivoliVredenburg op VRIJDAG 20 NOVEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • JP Cooper
    JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo
    © Eva Ruiten
  • JP Cooper
    JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (JP Cooper in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
20 NOV
JP COOPER Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma JP Cooper

EXTRA INFORMATIE

In deze soms donkere tijden is het fijn dat er nog oprechte feelgoodartiesten bestaan als JP Cooper. De Engelse zanger/gitarist met zijn unieke stemgeluid en kenmerkende dreadlocks was al een jaar of vier bezig toen hij in 2016 voor het eerst de hitlijsten haalde met een bijdrage op Perfect Strangers van Jonas Blue. Snel daarna scoorde hij op eigen kracht een megahit met het aanstekelijke September Song. In 2017 verscheen zijn debuutalbum Raised Under Grey Skies en een jaar later stond JP Cooper op Pinkpop en Werchter. Een nieuw album komt eraan, single Sing It With Me (met Astrid S) is al uit!

Foto's van JP Cooper

Foto JP Cooper te JP Cooper - 07/09 - LantarenVenster Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te JP Cooper - 07/10 - Melkweg Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto JP Cooper te JP Cooper - 07/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 24 foto's van JP Cooper

Gerelateerd nieuws