concert: JP Cooper in TivoliVredenburg

  • JP Cooper
    JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo
    © Eva Ruiten
  • JP Cooper
    JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo
    © Eva Ruiten
VR.
20 NOV
JP COOPER Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma JP Cooper
Concert uitverkocht
JP Cooper in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 20 nov
JP Cooper
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 28,78

EXTRA INFORMATIE

In deze soms donkere tijden is het fijn dat er nog oprechte feelgoodartiesten bestaan als JP Cooper. De Engelse zanger/gitarist met zijn unieke stemgeluid en kenmerkende dreadlocks was al een jaar of vier bezig toen hij in 2016 voor het eerst de hitlijsten haalde met een bijdrage op Perfect Strangers van Jonas Blue. Snel daarna scoorde hij op eigen kracht een megahit met het aanstekelijke September Song. In 2017 verscheen zijn debuutalbum Raised Under Grey Skies en een jaar later stond JP Cooper op Pinkpop en Werchter. Een nieuw album komt eraan, single Sing It With Me (met Astrid S) is al uit!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat JP Cooper in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van JP Cooper

Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te JP Cooper + Picture This - 26/11 - Maassilo Foto JP Cooper te Songbird Festival 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 13 foto's van JP Cooper

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws