JP Cooper in september vier podia langs

JP Cooper
JP Cooper in september vier podia langs
Door chloetzintzoglou op 28 februari 2022 - 14:23 In september komt JP Cooper naar Nederland voor vier concerten. Hij zal te zien zijn in Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam en Maastricht.

Op 15-jarige leeftijd besluit JP Coooper zelf nummers te schrijven. Samen met hulp van zijn vriend, die op de gitaar speelt, maakt hij zijn eerste nummers. De artiest wil verder met nummers schrijven en leert zichzelf gitaar spelen. In juni 2016 brengt hij de single Party uit waar hij ondertussen ook te horen is op Perfect Strangers van Jonas Blue, waarmee hij 23 weken in de Top 40 staat. In april van 2017 verschijnt Passport Home. En een maand later geeft hij twee uitverkochte concerten in de Amsterdamse Melkweg.

De voorverkoop start op vrijdag 4 maart om 11:00. De tickets kosten tussen de 31,50 en 34 euro. Koop hier je tickets of stel een reminder in voor een van de concerten. Je krijgt dan een email als de voorverkoop gaat beginnen.

06-09-2022 - Doornroosje, Nijmegen (tickets) (reminder)
07-09-2022 - LantarenVenster, Rotterdam (tickets) (reminder)
09-09-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets) (reminder)
10-09-2022 - Muziekgieterij, Maastricht (tickets) (reminder)



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jethro Tull

JETHRO TULL NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN HET NAJAAR Jethro Tull komt onze kant op dit najaar. In België waren er al concerten...

TivoliVredenburg

ANDY SUMMERS (THE POLICE) VOOR VIER SOLO-SHOWS NAAR... Andy Summers, de gitarist van The Police, komt voor vier solo-shows naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.