concert: Thundermother in Simplon op VRIJDAG 18 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Thundermother
    Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag
    © Tim van Veen
  • Thundermother
    Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Thundermother in Simplon) verplaatst naar zaterdag 03 april 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
18 SEP
THUNDERMOTHER Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2020
Hoofdprogramma Thundermother
Toegang €18

EXTRA INFORMATIE

Ze hebben maar één doel: Rock ’n Roll World Domination! De Zweedse high voltage rock-’n-rollers Thundermother staan klaar om je te overspoelen als een hittegolf van geluid. Rock ’n’ roll, blues, punk en heavy metal; elke fan wordt meegenomen in hun energie!

Gitaargodin en oprichtster Filippa Nässil heeft het goed voor elkaar. In 2017 hervormde de hele band en ze had het niet beter kunnen treffen. Met Guernica Mancini als nieuwe frontwoman krijgen de nummers een unieke touch door haar blues-soaked stem, aangevuld door de harde ritmes van drummer Emlee Johansson en Majsan Lindberg op de bass. Hard rock hitmaker Soren Anderson, bekend van Glenn Hughes, Mike Tramp en Tommy Aldrige, zorgt voor een perfecte finishing touch. Het resultaat: een AC/DC Motörhead sound met moderne hard rock elementen en een heerlijke 70s groove.

Thundermother = rock ’n’ roll, dus laat niets je tegenhouden en wees erbij!

Foto's van Thundermother

Foto Thundermother te Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag Foto Thundermother te Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag Foto Thundermother te Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Thundermother

Gerelateerde festivals