concert: Thundermother in Simplon op ZATERDAG 03 APRIL 2021

ZA.
03 APR
THUNDERMOTHER Kleine Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Thundermother

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 18 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 03 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Thundermother in Simplon
Tickets Thundermother:
za 03 apr
Simplon, Groningen
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Ze hebben maar één doel: Rock ’n Roll World Domination! De Zweedse high voltage rock-’n-rollers Thundermother staan klaar om je te overspoelen als een hittegolf van geluid. Rock ’n’ roll, blues, punk en heavy metal; elke fan wordt meegenomen in hun energie!

Gitaargodin en oprichtster Filippa Nässil heeft het goed voor elkaar. In 2017 hervormde de hele band en ze had het niet beter kunnen treffen. Met Guernica Mancini als nieuwe frontwoman krijgen de nummers een unieke touch door haar blues-soaked stem, aangevuld door de harde ritmes van drummer Emlee Johansson en Majsan Lindberg op de bass. Hard rock hitmaker Soren Anderson, bekend van Glenn Hughes, Mike Tramp en Tommy Aldrige, zorgt voor een perfecte finishing touch. Het resultaat: een AC/DC Motörhead sound met moderne hard rock elementen en een heerlijke 70s groove.

Thundermother = rock ’n’ roll, dus laat niets je tegenhouden en wees erbij!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Thundermother in Simplon plaatsvindt.

Foto's van Thundermother

Foto Thundermother te Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag Foto Thundermother te Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag Foto Thundermother te Graspop Metal Meeting 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Thundermother

Gerelateerde festivals