concert: Ben Harper in Den Atelier (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ben Harper
    Ben Harper & Charlie Musselwhite
    © Melanie Lemahieu
  • Ben Harper
    Ben Harper & Charlie Musselwhite
    © Melanie Lemahieu


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ben Harper in Den Atelier) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
13 JUL
BEN HARPER 19:00 uur Den Atelier, Marbehan, Luxembourg
2020
Hoofdprogramma Ben Harper

EXTRA INFORMATIE

De charmante singer-songwriter Ben Harper heeft al talloze, succesvolle platen op zijn naam staan, waaronder meerdere met de band The Innocent Criminals. Harper is inmiddels een gevestigde naam in de singer-songwriter muziekwereld, vanwege zijn talent voor krachtige nummers schrijven, waarin hij de diepgang durft op te zoeken. Met zijn muziek wil de Amerikaan een boodschap overbrengen en schuwt politieke en spirituele onderwerpen dan ook niet. Gecombineerd met zijn inhoudelijke teksten, weet Ben Harper folk, soul, funk en rock ’n roll op zijn eigen, unieke manier te verzoenen tot sprekende nummers waar zijn stem naadloos bij aansluit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Ben Harper

Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Werchter 2006 Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite Foto Ben Harper te Ben Harper & Charlie Musselwhite
 
Bekijk alle 11 foto's van Ben Harper

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws