Ben Harper komt met tour naar Nederland en Luxemburg

review: Ben Harper & Charlie Musselwhite Ben Harper
Ben Harper komt met tour naar Nederland en Luxemburg
Door Kalekidan1803 op 02 maart 2020 - 12:15 Ben Harper komt tijdens zijn tour naar Nederland en Luxemburg. Zo is de artiest op 12 juli te zien in Paradiso Amsterdam en staat hij een dag later op 13 juli in Atelier, Luxemburg.

De singer-songwriter heeft meerdere succesvolle platen weten te behalen. Met zijn muziek wilt de artiest ook een boodschap overbrengen en vermijd hij politieke en spirituele onderwerpen ook niet.

Dit zal niet de eerste keer zijn dat Ben Harper in Nederland een optreden zal geven. Ben Harper gaf voor het laatst in 2018 een optreden dat toevallig toen ook in Paradiso was.

De ticketprijzen voor zijn optreden kunnen variëren afhankelijk van de locatie. Zo kost het optreden in Paradiso €45,50 en in Atelier €64,80. De kaartverkoop voor het optreden in Luxemburg is al aan de gang. Voor het optreden in Amsterdam start de kaartverkoop op maandag 6 maart om 10:00. Via de onderstaande links kan je de tickets voor het optreden bestellen. Ook is het mogelijk om een reminder voor de kaartverkoop van Paradiso in te schakelen. Dat kan via deze link.

12-07-2020 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
13-07-2020 - Den Atelier, Marbehan, Luxembourg (tickets)





Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

DAUGHTRY KOMENDE ZOMER NAAR DE MELKWEGDe Amerikaanse rockband Daughtry komt met de nieuwe tour onder meer naar de...

Milow

MILOW OP CLUBTOUR LANGS ZES NEDERLANDSE POPPODIA... De Belgische singer-songwriter Milow is in december 2020 te zien op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.