concert: Milow in Doornroosje op WOENSDAG 09 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Milow in Doornroosje) verplaatst naar zondag 03 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
09 DEC
MILOW Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Milow

EXTRA INFORMATIE

Ruim tien jaar geleden brak de Vlaamse singer-songwriter Milow door op Europees niveau met ‘Ayo Technology’. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland. In Nederland, Frankrijk en Oostenrijk behaalde de plaat goud. Tien jaar later brengt hij alweer zijn zesde studioalbum uit. Op gewiekste wijze weet Milow hier persoonlijke onderwerpen te vertalen naar nummers die voor iedere luisteraar herkenbaar zijn.

Op het nieuwe album ‘Lean Into Me’ keert hij terug naar de sound zoals de beginperiode van zijn carrière. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor. Tijdens zijn show brengt hij een mix van zijn bekende hits en nummers van zijn langverwachte zesde album.

Foto's van Milow

Foto Milow te Milow - 10/10 - Tivoli Foto Milow te Milow - 15/11 - 013 Foto Milow te Paaspop Schijndel 2009 Foto Milow te Milow - 23/4 - Paard van Troje Foto Milow te Rock Werchter 2014 - dag 1 Foto Milow te Milow - 15/11 - 013
 
Bekijk alle 82 foto's van Milow

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws