concert: Milow in Doornroosje op ZONDAG 03 OKTOBER 2021

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
ZO.
03 OKT
MILOW Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Milow

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 09 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 03 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Milow in Doornroosje
Tickets Milow:
zo 03 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Ruim tien jaar geleden brak de Vlaamse singer-songwriter Milow door op Europees niveau met ‘Ayo Technology’. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland. In Nederland, Frankrijk en Oostenrijk behaalde de plaat goud. Tien jaar later brengt hij alweer zijn zesde studioalbum uit. Op gewiekste wijze weet Milow hier persoonlijke onderwerpen te vertalen naar nummers die voor iedere luisteraar herkenbaar zijn.

Op het nieuwe album ‘Lean Into Me’ creëert hij een gevoel van empathie en genegenheid. De plaat benadrukt het belang en de waarde van vriendschap, hetgeen dat Milow nauw aan het hart ligt. Op dit album keert hij terug naar de sound zoals de beginperiode van zijn carrière. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Milow in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Milow

Foto Milow te Milow - 23/4 - Paard van Troje Foto Milow te Picnic in the Park 2008 Foto Milow te Night of The Proms Rotterdam 2018 Foto Milow te Milow - 10/10 - Tivoli Foto Milow te Bevrijdingsfestival Groningen 2009 Foto Milow te Milow - 15/11 - 013
 
Bekijk alle 82 foto's van Milow

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws