concert: Milow in Doornroosje op ZONDAG 03 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
  • Milow
    Milow - 23/4 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Milow in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
03 OKT
MILOW Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Milow

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 09 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 03 oktober 2021.

EXTRA INFORMATIE

Ruim tien jaar geleden brak de Vlaamse singer-songwriter Milow door op Europees niveau met ‘Ayo Technology’. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in België, Duitsland en Zwitserland. In Nederland, Frankrijk en Oostenrijk behaalde de plaat goud. Tien jaar later brengt hij alweer zijn zesde studioalbum uit. Op gewiekste wijze weet Milow hier persoonlijke onderwerpen te vertalen naar nummers die voor iedere luisteraar herkenbaar zijn.

Op het nieuwe album ‘Lean Into Me’ creëert hij een gevoel van empathie en genegenheid. De plaat benadrukt het belang en de waarde van vriendschap, hetgeen dat Milow nauw aan het hart ligt. Op dit album keert hij terug naar de sound zoals de beginperiode van zijn carrière. De teksten van de Belgische singer-songwriter blijven nog even diepzinnig en emotioneel pakkend als ervoor.

Foto's van Milow

Foto Milow te Bevrijdingsfestival Groningen 2009 Foto Milow te Milow - 16-07 - Zuiderparktheater Foto Milow te Fields of Joy 2017 Foto Milow te Fields of Joy 2017 Foto Milow te deBeschaving 2008 Foto Milow te Bevrijdingsfestival Groningen 2009
 
Bekijk alle 94 foto's van Milow

Gerelateerd nieuws