concert: Felix Schlarmann / Jasper Blom / Sean Fasciani in Concertgebouw

VR.
28 AUG
FELIX SCHLARMANN / JASPER BLOM / SEAN FASCIANI Koorzaal, 21:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Felix Schlarmann / Jasper Blom / Sean Fasciani in Concertgebouw
Tickets Felix Schlarmann / Jasper Blom / Sean Fasciani:
vr 28 aug
Concertgebouw, Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Jazz Club met Jasper Blom
Onlangs kreeg saxofonist Jasper Blom de BUMA Boy Edgar Prijs. ‘Altijd bezig, altijd vernieuwend’, roemde de jury hem. Als bandleider, componist en bij-elkaar-brenger van kunstvormen en bijzondere makers. Wilfried de Jong beschreef in een ode hoe je volgens hem het werk van Blom altijd herkent. Aan een ‘tinteling in het hoofd, en jeuk in de onderbuik’. Vandaag bezorgt Blom die sensaties in de Jazz Club.

WonderYears
In WonderYears varieert en improviseert Jasper Blom op het werk van Stevie Wonder. Deze legendarische zanger en multi-instrumentalist veroorzaakte in de jaren zeventig een muzikale aardbeving. Bevrijd van het juk van zijn platenmaatschappij maakte hij steeds vrijer werk vol funk en soul. Van Creepin’ tot Superstition: nog altijd klinken Wonders hits uit radio’s en op feesten. Maar ze zijn volgens Jasper Blom ook ‘een perfecte uitnodiging’ voor jazz-improvisaties. Met Sean Fasciani op bas en Felix Schlarmann op drums blaast hij zich naar een Higher Ground.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Felix Schlarmann / Jasper Blom / Sean Fasciani in Concertgebouw plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals