concert: Felix Schlarmann / Jasper Blom / Sean Fasciani in Concertgebouw op VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Felix Schlarmann / Jasper Blom / Sean Fasciani in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
28 AUG
FELIX SCHLARMANN / JASPER BLOM / SEAN FASCIANI Koorzaal, 21:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Jazz Club met Jasper Blom
Onlangs kreeg saxofonist Jasper Blom de BUMA Boy Edgar Prijs. ‘Altijd bezig, altijd vernieuwend’, roemde de jury hem. Als bandleider, componist en bij-elkaar-brenger van kunstvormen en bijzondere makers. Wilfried de Jong beschreef in een ode hoe je volgens hem het werk van Blom altijd herkent. Aan een ‘tinteling in het hoofd, en jeuk in de onderbuik’. Vandaag bezorgt Blom die sensaties in de Jazz Club.

WonderYears
In WonderYears varieert en improviseert Jasper Blom op het werk van Stevie Wonder. Deze legendarische zanger en multi-instrumentalist veroorzaakte in de jaren zeventig een muzikale aardbeving. Bevrijd van het juk van zijn platenmaatschappij maakte hij steeds vrijer werk vol funk en soul. Van Creepin’ tot Superstition: nog altijd klinken Wonders hits uit radio’s en op feesten. Maar ze zijn volgens Jasper Blom ook ‘een perfecte uitnodiging’ voor jazz-improvisaties. Met Sean Fasciani op bas en Felix Schlarmann op drums blaast hij zich naar een Higher Ground.