concert: Jazz Meets Soul Bij Shirma Rouse En Jan Van Duikeren in Concertgebouw op DONDERDAG 23 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jazz Meets Soul Bij Shirma Rouse En Jan Van Duikeren in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
23 JUL
JAZZ MEETS SOUL BIJ SHIRMA ROUSE EN JAN VAN DUIKEREN Kleine Zaal, 20:00 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Shirma Rouse en Jan van Duikeren
Allebei treden ze op van Steenwijk tot Japan: zangeres Shirma Rouse en trompettist Jan van Duikeren. Bij ons delen twee van Nederlands meest prominente jazzartiesten hun lievelingsmuziek, met elkaar en het publiek. In Jazz meets Soul hoort u een swingende mix van alles tussen Ella & Louis en Aretha Franklin. De veelzijdige Shirma Rouse en Jan van Duikeren worden vergezeld door de top van de Nederlandse jazzwereld.

Jazz meets soul
Jazz meets Soul – need we say more? Dit zinderende programma zit vol eigen werk en inspiratiebronnen van Shirma Rouse en Jan van Duikeren. Die veel gemeen hebben. Ze speelden bij Candy Dulfer, bij Ladies of Soul en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Ze zijn allebei zeer populair in Japan. En ze werkten samen met de groten uit jazz, pop en soul, van Diana Ross tot Paul Weller. Kortom: er is genoeg om over te praten en vooral te musiceren.

Foto's van Shirma Rouse

Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Shirma Rouse te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
 
Bekijk alle 2 foto's van Shirma Rouse

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws