concert: Iris Hond speelt Einaudi in Concertgebouw op ZONDAG 14 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema
  • Iris Hond
    Iris Hond - 18/10 - Paard
    © Rinse Fokkema


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Iris Hond speelt Einaudi in Concertgebouw) verplaatst naar zaterdag 12 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 JUN
IRIS HOND SPEELT EINAUDI Kleine Zaal, 16:30 uur Concertgebouw, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Iris Hond
Concert uitverkocht
Iris Hond speelt Einaudi in Concertgebouw is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Wederzijdse bewondering
Iris Hond: ‘Een week lang elke avond in Het Concertgebouw staan, met muziek die mij en zoveel andere mensen diep raakt, is een groot cadeau waar ik me enorm op verheug!’. De waardering voor elkaars werk is wederzijds, ook Einaudi laat zich positief uit over haar muzikale talent: 'One of the most beautiful performances of my music.'

Fenomeen Ludovico Einaudi
Pianist en componist Ludovico Einaudi is een fenomeen. Wereldwijd genieten miljoenen mensen van zijn intense pianomelodieën. Modern klassieke, minimalistische en licht elektronische muziek versmelten bij Ludovico Einaudi tot een unieke stijl, die vol is van emotionele intensiteit. Met de soundtrack van de filmhit Intouchables brak Einaudi door bij het grote publiek. Zijn albums verkopen in enorme aantallen, zijn nummers zijn vele miljoenen keren gestreamd en concerten zijn steevast in korte tijd uitverkocht.

Foto's van Iris Hond

Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw Foto Iris Hond te Iris Hond - 18/10 - Paard Foto Iris Hond te Iris Hond - 06/08 - Het Concertgebouw
 
Bekijk alle 30 foto's van Iris Hond

Gerelateerd nieuws