concert: Paul de Munnik @ Noorderkerkzaal in Het Bolwerk (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Paul de Munnik @ Noorderkerkzaal in Het Bolwerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
PAUL DE MUNNIK @ NOORDERKERKZAAL 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2020
Hoofdprogramma Paul de Munnik
Toegang vvk 20 zaal 23

EXTRA INFORMATIE

Twintig jaar lang maakte Paul de Munnik furore met het succesvolle cabaret- en muziekduo Acda & De Munnik.

Tegenwoordig doet hij het op eigen kracht. Wat ‘het’ is? “Geef me een microfoon, een piano, een fijn bandje, een podium en laat me gewoon lekker zingen”, aldus Paul. “Niet als onderdeel van ‘samen’ of in dienst van, maar helemaal los en op eigen kracht. Daar word ik alsmaar blijer van. Dat ik gewoon een zanger ben. Een zanger die eigen werk mag zingen, en soms ook een cover. Laat mij nou maar gewoon doen wat ik het liefst doe”. Zijn muziek beweegt heen en weer tussen uitgesproken pop, rock, Westcoast, New Orleans-achtige groove, soul, blues, chanson en het theaterlied. Recentelijk was Paul nog te bewonderen als kandidaat bij het populaire TV-programma De Slimste Mens.

Foto's van Paul de Munnik

Foto Paul de Munnik te De Vrienden van Amstel Live 2020
 
Bekijk alle 1 foto's van Paul de Munnik

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws