concert: LIFE in V11 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Life
    Paléo Festival 2019
    © Melanie Lemahieu
  • Life
    Left of the Dial 2019
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIFE in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 MEI
LIFE 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Life

EXTRA INFORMATIE

Je zult het misschien niet zo snel zeggen van een stel driftige post-punkers uit het Britse plaatsje Hull, maar LIFE is een band die trotseert. Frontman Mez en drummer Stew hebben een achtergrond in het jongerenwerk; ze zagen met eigen ogen hoe de politiek en grote instituten het leven en ambitie langzaam uit komende generaties wurgen. De muziek van LIFE maakt daarom een vuist voor de meest kwetsbare zielen binnen de maatschappij en het is op die geweldige langspeler Popular Music bij elke song goed menens.

We konden ons geen betere artiest wensen om afgelopen jaar het startsignaal van Left of the Dial te verzorgen. Vandaar dat we deze bloedintense band uitnodigen voor een clubshow in de V11. LIFE op het podium meemaken is een vrijwillige overgave aan een innerlijke strijd: strijd tegen het pessimisme, tegen de innerlijke demonen. Uiteindelijk zegeviert het broederschap, de ontlading en de vreugde. Goh, het is bijna als het echte leven…

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Life

Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Paléo Festival 2019 Foto Life te Nouvelle Prague 2018 Foto Life te Left of the Dial 2019 Foto Life te Paléo Festival 2019
 
Bekijk alle 18 foto's van Life

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan