concert: The Black Dahlia Murder in Baroeg (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Black Dahlia Murder
    Cannibal Corpse - 19/2 - 013
  • The Black Dahlia Murder
    Cannibal Corpse - 19/2 - 013


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Black Dahlia Murder in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
23 JUN
THE BLACK DAHLIA MURDER 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2020
Hoofdprogramma The Black Dahlia Murder
Toegang Prijs VVK: € 16,50
Prijs deur: € 17,50

EXTRA INFORMATIE

Het gaat lekker met The Black Dahlia Murder. In april verschijnt het negende album 'Verminous' en daarna gaat de band meteen op tournee door de States met Testament. Vervolgens staat Europa op de kalender. Een paar dagen na Hellfest kun je deze giganten in Baroeg zien. Een uitgelezen kans om de heren in een omgeving te zien waar metal echt goed tot zijn recht komt. Met hun brute, melodieuze death metal behoort TBDM tot de top in het genre. Niet missen dus.

Foto's van The Black Dahlia Murder

Foto The Black Dahlia Murder te Jera On Air 2017 - vrijdag Foto The Black Dahlia Murder te Into The Grave 2016 Foto The Black Dahlia Murder te Jera On Air 2014 - Dag 1 Foto The Black Dahlia Murder te Jera On Air 2017 - vrijdag Foto The Black Dahlia Murder te Wâldrock 2009 Foto The Black Dahlia Murder te Graspop Metal Meeting 2011
 
Bekijk alle 28 foto's van The Black Dahlia Murder

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws