The Black Dahlia Murder kondigt concerten aan in Q-Factory, Metropool en Biebop

The Black Dahlila Murder
The Black Dahlia Murder kondigt concerten aan in Q-Factory, Metropool en Biebop
Door Kellyvermeer op 11 juni 2020 - 11:31 Deathmetalband The Black Dahlia Murder heeft aangekondigd dat ze weer op tour gaan. Tijdens deze tour gaan ze langs verschillende podia, waaronder Q-factory in Amsterdam, Metropool in Enschede en Biebop in Vosselaar.

In 1947 werd het lichaam gevonden van serveerster/actrice Elizabeth Short. Het lichaam was in tweeën gehakt. Deze moord werd nooit opgelost en ging de geschiedenis in als The Black Dahlia Murder. Bijna 20 jaar geleden besloten 5 jongens uit Michigan een band op te richten. Deze band hebben ze vernoemd naar de vreselijke moord uit 1947. The Black Dahlia Murder staat vandaag de dag bekend als een van de meest populaire melodische death metal bands.

De band gaat tijdens hun tour naar Nederland en België. Ze komen langs Metropool, Q-factory en Biebob. op 23 januari komen ze naar Biebob in Vosselaar, daarna komen ze op 2 februari naar de Q-factory in Amsterdam en uiteindelijk op 3 februari komen ze naar Metropool in Enschede.

Wil je graag een van de shows bezoeken? Kaartjes voor de shows in Nederland zijn al beschikbaar, maar de kaartjes voor Biebob gaan pas in september in de verkoop.

Koop hier de tickets voor de shows:
23-01-2021 - The Black Dahlia Murder - Biebob, Vosselaar (tickets)
02-02-2021 - The Black Dahlia Murder - Q-Factory, Amsterdam (tickets)
03-02-2021 - The Black Dahlia Murder - Metropool Enschede, Enschede (tickets)

Tickets kosten tussen de 20 en 25 euro.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maluma

CONCERTEN MALUMA IN ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS...De Colombiaanse zanger Maluma wilde in het kader van zijn 11:11 World Tour in...

Celine Dion

SHOWS CELINE DION IN SPORTPALEIS EN ZIGGO DOME... De Canadese zangeres Celine Dion zou afgelopen maand en deze maand tweemaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.