concert: Ulver in Doornroosje op DONDERDAG 30 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ulver
    Ulver - 13/2 - 013
    © Erik Luyten
  • Ulver
    Ulver - 13/2 - 013
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ulver in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 APR
ULVER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Ulver

EXTRA INFORMATIE

De Noorse band Ulver heeft zich in hun bestaan al in veel verschillende verschijningen laten zien, variërend van black metal, folk en garage rock, tot ambient, synthpop en techno-jazz. Maar zonder uitzondering altijd uniek en eigenzinnig.

Op ‘The Assassination of Julius Caesar’ wagen ze zich aan een geluid dat doet denken aan de jaren ’80. Een tijd van pop, synthesizers en new wave. Het is een intelligente en donkere versie van dit geluid. De invloeden van bands als Depeche Mode zijn dan ook onmiskenbaar. De weelderige en ongedwongen nummers klinken bedrieglijk eenvoudig, maar steken bijzonder knap in elkaar. Een schitterend synthpop album dat reikhalzend doet uitkijken naar de opvolger. De band heeft zich daarnaast in al die jaren op het podium ook al lang en breed bewezen. De spaarzame shows zijn zonder uitzondering een unieke ervaring te noemen.

Foto's van Ulver

Foto Ulver te Roadburn 2012 Foto Ulver te Roadburn 2012 Foto Ulver te Ulver - 13/2 - 013 Foto Ulver te Ulver - 13/2 - 013 Foto Ulver te Ulver - 13/2 - 013 Foto Ulver te Ulver - 13/2 - 013
 
Bekijk alle 10 foto's van Ulver

Gerelateerd nieuws