Winnen 2x2 staanplaatskaarten voor Ulver in 013

ulvernieuws
Winnen 2x2 staanplaatskaarten voor Ulver in 013
Door Marz667 op 30 januari 2014 - 12:15 De band Ulver wist met hun eerste demo’s al belangrijke stempel te drukken op het blackmetal genre en met name de atmosferische stroming, maar is ook in 2014 nog altijd actueel.

Podiuminfo mag 2x2 staanplaatskaarten weggeven voor Ulver op donderdag 13 februari in 013. Naar verluid zal er (naast nieuw materiaal) ook ruimte in de setlist worden vrijgemaakt om voor de allereerste keer enkele nummers van het akoestische album Kveldssanger uit 1996 te spelen.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Ulver'.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kamelotnews.jpg1

KAMELOT IN AUGUSTUS NAAR PATRONAATDe Amerikaanse metalband Kamelot komt naar Haarlem. De band, opgericht door...

CityandColournews

WINNEN 2X2 KAARTEN VOOR CITY AND COLOUR IN 013 Zanger en gitarist Dallas Green kende met de stuwende post-hardcore van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.