Ulver voor twee concerten naar Nederland

ulvernieuws
Ulver voor twee concerten naar Nederland
Door Kalekidan1803 op 05 februari 2020 - 11:34 De Noorse band Ulver komt naar Nederland. Op 30 april zal de band optreden in Doornroosje, Nijmegen en een dag later op 1 mei treedt de band op in TivoliVredenburg, Utrecht.

Ulver heeft zichzelf laten zien in verschillende muziekgenres. Van black metal, folk en garage rock, tot ambient, synthpop en techno-jazz. Toch wist de band om zichzelf uniek en intens te houden. Ditzelfde geldt voor de live shows die ze geven.

Dit is niet het eerste optreden dat Ulver in Nederland geeft. Op 18 november 2017 trad de band voor het laatst op in Patronaat, Haarlem.

De voorverkoop voor het optreden in Doornroosje start op 8 februari om 10:00 en de tickets zullen €26,50 kosten. Die tickets zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop voor het optreden in TivoliVredenburg is al gestart. De kaartjes kosten €23,35. De tickets zijn via hier te bestellen.Diggy Dex

DIGGY DEX VOOR HET EERST NAAR AFAS LIVE MET EIGEN SHOWNa twee uitverkochte clubtours is het voor Diggy Dex tijd voor een stapje...

3 Doors Down

3 DOORS DOWN VIERT 20-JARIG JUBILEUM IN... De Amerikaanse rockband 3 Doors Down staat op zaterdag 20 juni in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.