concert: Lynyrd Skynyrd in 013 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lynyrd Skynyrd
    Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag
    © Frans LaHaye
  • Lynyrd Skynyrd
    Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag
    © Frans LaHaye


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lynyrd Skynyrd in 013) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 JUL
LYNYRD SKYNYRD Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Lynyrd Skynyrd

EXTRA INFORMATIE

Toch nog goed nieuws voor alle Lynyrd Skynyrd fans! De band gaf in 2019 aan ermee te stoppen en een ‘Last Of The Street Survivors Farewell Tour’ te starten. Die tour bracht ze op het Holland International Blues Festival in Grolloo. Was dat het? Geen afscheid met een eigen show? Daar leek het wel op. Tot nu: want de band komt nog één keer met een clubshow naar 013! En dat mag best bijzonder genoemd worden. De laatste clubshow in Nederland van de Amerikanen dateert van 1996 (!). Daarna waren ze enkel nog te zien op het Arrow Rock Festival in 2003 en het voorgenoemde bluesfestival, maar daar bleef het bij. We zijn dan ook enorm vereerd dat we deze speciale en exclusieve afscheidsshow van de Southern rocklegendes mogen presenteren!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Lynyrd Skynyrd

Foto Lynyrd Skynyrd te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Foto Lynyrd Skynyrd te Holland International Blues Festival 2019 Foto Lynyrd Skynyrd te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag Foto Lynyrd Skynyrd te Holland International Blues Festival 2019 Foto Lynyrd Skynyrd te Holland International Blues Festival 2019 Foto Lynyrd Skynyrd te Graspop Metal Meeting 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 16 foto's van Lynyrd Skynyrd

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen