Lynyrd Skynyrd brengt afscheidstour exclusief naar Tilburg

review: Holland International Blues Festival 2019 Lynyrd Skynyrd
Lynyrd Skynyrd brengt afscheidstour exclusief naar Tilburg
Door Kalekidan1803 op 31 januari 2020 - 12:17 De band Lynyrd Skynyrd gaat stoppen. Hierom komen zij tijdens de afscheidstour een optreden geven in Tilburg. De show wordt gehouden op donderdag 16 juli in 013 Tilburg.

Het verhaal van Lynyrd Skynyrd moge bekend zijn. De Sounthern rock-, hardrock- en bluesband uit Jacksonville, Florida had successen in de jaren 60 en 70. En ook anno 2020 zijn nummers als ‘Sweet Home Alabama’, ‘Free Bird’ en ‘Simple Man’ bekend. Bij een helikopterongeluk in 1977 kwamen zanger Ronnie van Zant, gitarist Steve Gaines en achtergrondzangeres Cassie Gaines om het leven. Lynyrd Skynyrd hield direct op te bestaan.

Tien jaar later maakte de band in 1987 een doorstart. In 2006 werd de band toegevoegd aan de Rock 'n' Roll Hall of Fame.

De voorverkoop van de show start 1 februari 2020 om 10:00. Tickets kunnen via hier worden besteld. Een reminder voor de kaartverkoop kan hier ingesteld worden.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

EXTRA CONCERT VOOR GENESIS-GITARIST STEVE HACKETT IN...Het was al even bekend dat voormalig Genesis-gitarist Steve Hackett naar...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. ELO, RONNIE... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.